Online marketing je važniji nego ikad

Online marketing je važniji nego ikad

Jedan jedini osnovni razlog zašto je online marketing važniji nego ikad

Online marketing više nije nešto što bi manja poduzeća trebala zanemarivati. Ustvari, sasvim je suprotno...traje već godinama i naizgled nema kraja na vidiku. Ipak daleko je više malih poduzetnika koji zanemaruju koliko je online marketing važan za njihov poslovni uspjeh. Jedan od razloga je vrijeme, drugi novac. A između ostalih razloga je da ne obraćaju pažnju na to. Stvarnost je, međutim, da kupci brinu i da bi bili relevantni u današnjem poslovnom svijetu, biti online je obavezno

Imati web stranicu koja je SEO optimizirana, pojavljivati se na društvenim mrežama, imati email marketing strategiju, sve to može zvučati kao nemoguća misija, ali u stvarosti danas je to vrlo jednostavno. Marketinške kampanje učvršćuju vašu dosljednost, svakodnevna prisutnost na društvenim mrežama i dobra email marketinška kampanja su prioritet današnjice. Ključna riječ su ovdje podaci, nešto što male tvrtke danas trebaju kako bi reagirali ispravno i u pravi trenutak.

 

go marketing

 

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP