Google potvrđuje ažuriranje osnovnog algoritma za rangiranje pretraživanja

Google potvrđuje ažuriranje osnovnog algoritma za rangiranje pretraživanja

Google je priznao ažuriranje, ali kaže kako nema ničega što webmasteri ne mogu učiniti kako bi popravili svoju poziciju web stranica ako su se spustili na ljestvici.

Google je potvrdio da su prošli tjedan pokrenuli "ažuriranje širokog jezgrenog algoritma" koji je utjecao na izgled i poredak nekih web stranica u rezultatima pretraživanja.

Google je objavio na Twitteru da Google vrši ove vrste ažuriranja "nekoliko puta godišnje" i ne postoji ništa što posebno za web stranicu da bi trebala "popraviti" za svoje rangiranje nakon ažuriranja sustava. "Neke web-lokacije mogu primijetiti neke sitne promjene", objasnio je Google i rekao da ako stranica padne, to ne mora značiti da nešto nije u redu s tom stranicom, nego je to samo promjena načina u modelu rangiranja da bi stranice koje nisu bile do sada nagrađivane, to sada dobile.

Pročitajte više u originalnom članku.

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP