hosting viro

Ultra brzi dedicated server

Web stranice su smještene na dedicated serveru, jake procesorske snage i sa brzim SSD diskovima. Uz to sve domene imaju i SSL certificate. Server je pod kontrolom 24/7 od strane vrhunskih stručnjaka. Uz mjesečni paket podrške, svojim strankama smo omogućili i moderan ticketing sustav podrške, kao i bazu znanja na često postavljana pitanja..

Platforma je dizajnirana za potrebe ozbiljnih poduzetnika koji ne žele razmišljati o hostingu već im je najbitnije da hosting jednostavno radi. Uz paket podrške, prepustite kompletnu brigu o vašim web stranicama i email serveru nama.

VIRO ITS nije tvrtka koja se bavi hostingom, nego svojim korisnicima pruža uslugu smještaja njihovih web stranica kao i email POP3 servera. Server je LAMP arhitekture, što znači Linux operativni sustav, Apache HTTP Server, MySQL baza te PHP programski jezik. Ujedno se brinemo da vaše web stranice rade 24/7 i pružamo kompletnu uslugu podrške, od administriranja email računa, backup-iranja i ažuriranja web stranica.

Više o paketima web podrške pogledajte ovdje.

PONUDA PAKETA 

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP