ENTERPRISE

20 GB
200 E-mail adresa
15 web stranica

Period: 1 godina

2.400,00 kn
Cijena: 3.000,00 kn
PDV u cijeni: 600,00 kn
Opis

Web stranice su smještene na dedicated serveru, jake procesorske snage i brzim SSD diskovima. Platforma je dizajnirana za potrebe ozbiljnih poduzetnika koji ne žele razmišljati o hostingu već im je najbitnije da hosting jednostavno radi. Uz paket podrške, prepustite kompletnu brigu o vašim web stranicama i email serveru nama.

20 GB diskovnog prostora, 200email adresa, 15 web odvojenih stranica, 15 domena, SSL certifikat, Antivirusna zaštita, Antispam zaštita, Backup, POP3-SSL i POP3 pristup, Besplatna podrška

 

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP