ECONOMIC

Domena (com, eu, net), SSLHosting, 1GB, Ukupan broj sati: 10, Newsletter 1, SEO, Facebook, Google+, Pinterest, Google, Addwords, Cjeloviti backup

1.500,00 kn
Cijena: 1.875,00 kn
PDV u cijeni: 375,00 kn
Opis

Održavanje weba
Izradom web stranice posao ne završava. Potrebno je redovito održavati i podizati na najnovije verzije, kako bi bili zaštićeni od sve većeg broja hackerskih napada. Ujedno je potrebo raditi redoviti backup. Odaberite paket koji Vam najviše odgovara. Svi paketi uključuju godinu dana hostinga i domenu. 
SEO optimizacija
Za biti pronađen na webu nije dovoljno imati web stranicu. SEO je danas "must have", nešto što nikako nemojte izostaviti ako ste prisutni na webu. Radimo istraživanje ključnih pojmova, kreiramo sadržaj koji je osnova SEO optimizacije, pratimo konkurenciju i sve to skupa samo s jednim ciljem: postići čim veću poziciju na web stranicama.
Društvene mreže
Ovisno o profilu i djelatnosti Vaše tvrtke, poželjno je biti prisutan i na društvenim mrežama. Društvene mreže vrlo brzo postaju glavni kanali oglašavanja za mala i velika poduzeća. Moguće je odabrati stično željenu publiku kojoj želimo plasirati svoje oglase. Preko društvenih mreža postižemo veću posjetu našim web stranicama, prepoznatljovost našeg proizvoda i usluge.
Analitika i savjetovanje
Pratimo posjete, analiziramo kretanja, savjetujemo kako i kamo dalje. Omjer posjete vašim stranicama putem mobitela i desktopa, praćenje s kojih stranica dolaze posjetitelji na vašu stranicu, praćenje aktivnosti korisnika na vašoj web stranici.
E-mail marketing
E-mail marketing je najefikasniji alat digitalnog marketinga. U usporedbi sa SEO i društvenim mrežama, odnosno Content marketingom, daje najbolji ROI (povrat na investiciju), a reziltati su znatno mjerljiviji. Mi pratimo broj klikova na vaše kampanje, broj otkazanih pretplata, broj otvorenih i neotvorenih email poruka, broj proslijeđenih email poruka, što je gledano, kada je gledano ...

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP