webshop

Sve je veća potreba za web trgovinom. Trendovi u svijetu govore o tome da će se sve veći promet generitati preko web trgovine, i uskoro će taj promet premašiti promet u samoj fizičkoj trgovini

Ne čekajte, ne odgađajte. Krenite što prije. Web trgovina je vaše dodatno prodajno mjesto. Mi vam možemo ponuditi izradu i administriranje web trgovine, tako da nikakvo dodatno znanje s vaše strane nije potrebno. Uz integraciju PayPal plaćanja, bez dodatnih troškova, bez potrebe za fiskalizacijom web trgovine, omogućili ste vašim kupcima brzu i jednostavnu kupovinu. Uz sinkronizaciju proizvoda sa vašim ERP programom, kupac će uvijek imati najnoviju cijenu i točno stanje proizvoda na skladištu. Za više informacije kontaktirajte nas kako bi vam dali odgovore na sva vaša pitanja.

PONUDA PAKETA 

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP